GROPILE DINTRE BLOCURILE DIN ZONA IMUM CREEAZĂ NEMULȚUMIRI

Străzile din Medgidia creează cele mai mari nemulțumiri în rândul cetățenilor. Deși plătesc taxe și impozite oamenii spun că merg periodic la service-urile auto pentru a-și repara autovehiculele. Principala problemă este generată de intervențiile la rețelele de utilități dar și vechimea drumurilor. Autoritățile spun că sunt legate de mâini câtă vreme temperaturile nu permit turnarea de asfalt.

Dacă treci prin zona IMUM a municipiului Medgidia poți constata cu ușurință că oamenii sunt nemulţumiţi de condiţiile în care trăiesc zi de zi. Deși au fost reabilitate în urmă cu câțiva ani aleile sunt în prezent distruse. Problemele au fost generate în principal de intervenția la rețelele de utilități.

Reprezentanții autorităților locale cunosc situația și promit că va fi remediată. Odată cu încălzirea vremii se va putea interveni pentru plombări sau asfaltări.

O altă problemă sesizată de cetățeni este lipsa capacelor de canalizare de pe Aleea Vâlcelelor. Chiar dacă au fost înlocuite în cadrul unui proiect european, persoane certate cu legea le-au sustras, iar locurile s-au transformat în adevărate capcane.

Primarul Marian Iordache promite că se vor monta la loc. Administrația locală i-a solicitat constructorului să găsească și o soluție pentru a securiza aceste capace.

Cetățenii din zona nord spun că circulă mai rău decât pe un drum de țară și s-ar mulțumi cu un strat de asfalt pe aleile dintre blocuri. Însă pentru a-și vedea dorințele împlinite trebuie să se înarmeze cu răbdare și să aștepte încălzirea vremii.