Arhive

RAJA A ÎNLOCUIT ŞI REPARAT MAI MULTE CAPACE DE CANALIZARE

În ultima perioadă, mai multe capace de canalizare din Constanța au creat nemulțumiri în rândul oamenilor. În aceste condiţii, reprezentanţii RAJA au decis înlocuirea şi efectuarea lucrărilor de reparaţii necesare.

Capacele de la căminele de alimentare cu apă şi racorduri de canalizare de la nivelul tramei stradale s-au uzat și au adus un real disconfort participanţilor la trafic în Constanța. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 1 noiembrie, echipele de intervenţie RAJA au lucrat pe tot tronsonul delimitat de intersecţiile cu bulevardul Ferdinand şi bulevardul Mamaia.

„În unele zone, din cauza uzurii ramelor, capacele nu vor fi doar înlocuite, ci şi ridicate la cotă. Practic în zonele respective, se va decoperta asfaltul şi se vor monta rame noi cu capace”, a declarat, pentru , purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

Potrivit acesteia, în perioada următoare, astfel de lucrări de reparaţii şi înlocuire a capacelor vor avea loc pe toate arterele intens circulate din municipiul Constanţa.