PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL CUMPĂNA ORGANIZEAZĂ ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR PENTRU ADOLESCENȚI

Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, pregătesc o surpriză adolescenților din comună. Astfel, primarul Mariana Gâju în colaborare cu Asociația Grupurior Locale de Tineret organizează ziua îndrăgostiților. Evenimentul va purta denumirea „Valentine’s Day Party 2015”.

Petrecerea se desfăşoară sâmbătă, 14 februarie 2015, de la ora 18:00, la Casa de Cultură din Cumpăna. Manifestarea este dedicată tinerilor din clasele a VII-a – a XII-a, elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”.

„Intrarea la eveniment este liberă. Cei care vor întreţine atmosfera sunt voluntari ai Asociației Grupurior Locale de Tineret, de altfel şi prezentatori ai “Valentine’s Day Party 2015”, tineri care au pregătit concursuri variate pentru perechile de îndrăgostiţi, inclusiv un concurs de karaoke. La finalul evenimentului, se vor oficializa căsătorii de o zi atât pentru participanţi, cât şi pentru alţi doritori. Decorul este realizat de către voluntarii Asociaţiei “GLT”, în concordanţă cu semnificaţia sărbătorii “Zilei Îndrăgostiţilor.”, sursa: comunicat Primăria Cumpăna

Sala Căminului cultural din Cumpăna va fi decorată, ca în fiecare an de când se celebrează această zi, cu baloane roşii, inimi din hârtie şi alte ornamente create de voluntari.