HCM JOACĂ CU SANKT PETERSBURG DUMINICĂ, DE LA ORA 11.45, ÎN SALA SPORTURILOR

Calificată aproape miraculos în Final Four-ul Cupei României la handbal masculin, HCM Constanța începe duminică asaltul și către… Final Four-ul Cupei EHF. Misiunea campioanei României la handbal masculin va fi însă mult mai dificilă în acest sezon, chiar dacă Grupa B, din care mai fac parte formațiile Fraikin BM. Granollers, Sankt Petersburg HC și Teams Tvis Holstebro , pare, cel puțin la prima vedere, una mai accesibilă.

Lotul HCM a suferit multe modificări și în acest moment există probleme în special pe posturile de centru și inter stânga.

„Dacă am fi avut lotul de anul trecut, cred că ne-am fi putut gândi cu siguranță la câștigarea acestei grupe. Acum însă va fi mult mai greu, dar noi vom juca cu aceeași determinare fiecare partidă și la final poate că vom trăi o nouă bucurie a calificării. Este posibil acest lucru, important va fi și cum vom debuta în această grupă. Întâlnim reprezentante a trei țări cu un handbal foarte puternic și cu siguranță că și adversarii se gândesc că au șanse bune de a merge mai departe.”, consideră portarul Mihai Popescu.

Până la ora jocului cu Sankt Petersburg, programat duminică, de la ora 11.45, la Sala Sporturilor, se încearcă și recuperarea interului stânga Branislav Angelovski, a cărui absență a fost resimțită în ultimele trei meciuri. Iubitorii handbalului își pot procura biletele de intrare la meci la prețul de 15 lei. Tichetele se pot cumpăra de la sediul clubului HCM Constanța (str. Mircea cel Bătrân nr. 99B, etaj 1) sau în ziua meciului, de la Magazinul Suporterilor HCM, situat lângă Sala Sporturilor din Constanța.