PRIMĂRIA MEDGIDIA CONTINUĂ LUCRĂRILE DE ÎNFRUMUSEȚARE

Primăvara a venit în mod oficial, iar orașul Medgidia prinde culoare. Primăria dorește să dea o imagine cât mai frumoasă municipiului și în colaborare cu Apollo Ecoterm efectuează diferite lucrări de reparații și investiții la nivelul spațiilor verzi și a parcurilor.

Pentru ca acțiunea de curățenie, igienizare și înfrumusețare să aibă succes, edilul orașului face apel la toți cetățenii care vor să trăiască într-un mediu curat și frumos, să sprijine acest demers. Locuitorii pot participa în mod direct prin implicare în activitățile de înfrumusețare a zonelor aferente propriilor locuințe. Apelul este adresat atât oamenilor care locuiesc la case, cât și asociațiilor de proprietari.

În paralel cu igienizarea și înfrumusețarea spațiilor verzi se efectuează tăieri și fasonări ale copacilor și gardului viu din oraș. Cetățenii care doresc să planteze flori sau gard viu în spațiile verzi din zona blocurilor pot beneficia de sprijinul societății Apollo Ecoterm.

Chiar dacă îi deranjează multe aspecte, oamenii se declară mulțumiți de imaginea pe care o oferă zonele verzi ale orașului. Cu toții spun că este nevoie și de sprijinul locuitorilor pentru a trăi într-un mediu curat și îngrijit.

După finalizarea tăierilor și fasonărilor, vor începe și lucrările de plantare de arbori, arbuști și plante de sezon. Însă, pentru munca autorităților să nu fie efectuată în zadar este nevoie de simț civic și responsabilitate din partea cetățenilor.