Arhive

PREVENIREA ȘI COMBATEREA INFRACȚIONAȚITĂȚII SUNT OBIECTIVELE POLIȚIȘTILOR DIN MEDGIDIA

Principalul obiectv al oamenilor legii vizează prevenirea și combaterea infracționalității. Și cum siguranța cetățenilor este importantă, Poliția Municipiului Medgidia veghează în permanență orașul. Acțiunile din ultima perioadă au demonstrat că încalcarea legii nu rămâne nepedepsită.

Activitatea zilnică a oamenilor legii este plină de acțiuni diverse. Și la anumite intervale de timp Poliția Municipiului Medgidia realizează și razii cu efective mărite.

În urma acțiunii oamenii legii au reușit să identifice și să conducă la sediul poliției un număr de 26 de persoane care au încălcat legislația.

Pedeapsa pentru furt este de la unu la cinci ani de închisoare. Dar pentru faptul că cei doi nu mai au și alte antecedente…

Tot în cadrul acestei razii, au fost verificati tinerii, în vederea identificării de substanțe interzise.

Oamenii legii au căutat si persoane care poartă asupra lor arme albe: box, cuțit sau orice alt obiect care intră în această categorie.

Acțiunile au continuat și pe linie rutieră. În doar o săptămână au fost testați cu aparatul drager peste 300 de conducăori auto. Din numărul total doar trei dintre șoferii opriți de către Poliția Rutieră au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice.

Reprezentanții Poliției Municipale Medgidia consideră că scopul raziei a fost atins. Astfel cetățenii, trebuie să înțeleagă că orașul este supravegheat și se urmărește creșterea gradului siguranță publică. De asemenea, polițiștii le reamintesc oamenilor că trebuie să apeleze imediat numărul unic de urgență 112 în momentul în care sesizează încălcări ale prevederilor legale.