Arhive

PREMIERA PENTRU CEA MAI MARE PETRECERE CU VOPSEA DIN LUME A AVUT LOC ÎN ROMÂNIA

„Life in Colour” – cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, si-a consumat premiera in Romania. Valuri, muzică tare, 6000 de litri de vopsea, distracție fără limite si ritmuri electrizante până la răsăritul soarelui : acestea sunt sunt ingredientele pentru o petrecere cum nu s-a mai văzut! Imaginile vorbesc de la sine.

Culori fosforescente, tunuri cu vopsea pe bază de apă, care nu afectează îmbrăcămintea sau pielea, si  o producție impresionantă de lumini, sunet si culori. Despre turneul „LIFE IN COLOR” se spune ca e un spectacol magnific de circ combinat cu arta celor mai buni DJ plus acrobații la înălțime. Iar ingredientul cel mai important este vopseaua. Aseara la Mamaia s-au folosit şase tone de vopsea.

Acesta de aici este un tun pentru confetti, pe care trimite deasupra publicului, într-o explozie deasupra întregii asistenţe. Iar acesta este un tun de vopsea, care trimite lichidul peste mulţime, avem 10 tunuri, care acoperă toată mulţimea. Apoi, pe scenă, avem furtune, precum cele ale pompierilor, care aruncă vopsea . Toate acestea pornesc şi vopseaua acoperă feţele oamenilor, este întradevăr foarte distractiv.

Pentru ca efectul de culoare sa fie maxim, organizatorii i-au sfatuit pe fanii showului sa vina imbracati in alb : in acest fel, constrastul vopselelor cu hainele sa fie cat se poate de viu. Iar spectatorii s-au conformat. N-au tinut cont de etichete, nici de cum s-au îmbracat sau de cum au arătat.

Vopselele folosite la Life in Color sunt 100% non-toxice și se spală foarte ușor cu apă.  De altfel dupa primul splash, multi s-au dus direct in mare ca sa scape de culorile care le lipeau tricourile sau bluzele de piele. Apoi s-au intors pe plaja, la concert, pentru a lua petrecerea de la capăt.

„LIFE IN COLOR”, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat pe sus America, poziționându-se drept un eveniment unic. Sute de mii de oameni au asistat până acum la acest show spectaculos, care îmbină muzica, artă, dans și culoare într-o singură combinație răvășitoare. Un bilet la Mamaia a costat seara trecuta 130 de lei.