Arhive

ROCK-UL I-A STRÂNS DIN NOU PE TINERI PENTRU A CANTA ÎMPREUNĂ

Muzică rock, bere, aplauze şi multă voie bună, sunt ingredientele care au făcut ca week-end-ul să fie unul de neuitat pentru publicul prezent la cea de-a doua editie OUT OF DOORS. Trupe precum Cargo, Alternosfera, E.M.I.L. Byron si multi altii au facut publicul să sară pe nisipul rece, sa fredoneze si sa se distreze. Evenimentul s-a bucurat si de aceasta data de un public numeros.

Marele eveniment al verii Out of Doors fest, s-a bucurat de un adevarat succes anul acesta . Cu mic cu mare oamenii au venit pentru a se simti bine, alaturi de artistii favoriti. Au dansat, au fredonat versurile fiecarei piese si bineinteles s-au racorit cu bere. Pe scena au urcat E.M.I.L., Maddriven , Byron şi Alternosfera.

Publicul a cantat alaturi membri trupei Alternosfera. Şi pentru că piesele sunt de suflet spectatorii au rămas conectaţi la toată reprezentaţia.

Trupa rock Cargo a avut parte de o primire ca la carte. Un moment care umple sufletul de bucurie oricarui artist, este acela în care publicul striga numele trupei pentru a urca pe scena.

Membri trupei Cargo au avut parte de un public extraordinar care nu a ratat niciun vers.

Ce poate fi mai frumos pentru un artist, daca nu momentul in care fanii canta piesele. Asta s-a intamplat si cu piesa `PLOAIA`, moment in care Cargo a lasat publicul sa cante.

Fanii spun că a fost un concert excellent la care s-au distrat si au cantat ore intregi .

Membri trupei Cargo au fost foarte multumiti atât de atmosfera creată de public cât si de evenimentul organizat in cinstea acestui gen de muzica .
In spatele a două zile de festival se afla foarte multa munca. Însă tot efortul depus in organizare a meritat, iar concertul s-a ridicat in mod evident la asteptarile publicului.