POLIȚIST IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT PETRECUT LA MEDGIDIA. O PERSOANĂ A AJUNS LA SPITAL

La sfârșitul săptămânii trecute la Medgidia s-a petrecut un incident rutier. Evenimentul s-a înregistrat în zona Intim a municipiului. În urma impactului dintre două autoturisme o persoană a ajuns la spital. Unul dintr șoferi era polițist.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul independenței din Medgidia. Unul dintre șoferi declară că a semnalizat pentru a pătrunde într-o parcare și a fost acroșat de autoturismul condus de către omul legii.

În urma impactului surprins de către camerele de supraveghere din zonă se vede că autoturismul condus de polițist nu oprește imediat și își continuă drumul.

Însă imaginile l-au contrazis pe omul legii. Și asta deoarece o altă cameră de supraveghere a surprins momentul în care polițistul oprește la o distanță considerabilă față de momentul impactului și coboară din mașină.

Șoferul celulilat autoturism implicat în accident susține că omul legii se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Până la soluționarea cazului și dispunerea măsurilor legale șoferul care se consideră păgubit va trebui să își repare mașina. El speră însă ca oamenii legii să își facă datoria și într-un final să își recupereze paguba.