Arhive

ACCIDENT GRAV ÎN CONSTANŢA UNDE UN AUTOTURISM ȘI UN MICROBUZ S-AU CIOCNIT LA INTERSECȚIA STRĂZILOR NICOLAE IORGA ŞI MIHAI VITEAZU

Două autovehicule au fost implicate într-un accident rutier petrecut la intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Mihai Viteazu din Constanța. Este vorba de un autoturism marca opel și un microbuz de transport persoane. În urma impactului s-au înregistrat mai multe victime care au fost conduse cu ambulanțele la Spitalul Judetețean.

Mijlocul de transport în comun care circula pe linia 304 era plin cu călători. Din impact microbuzul a ricoșat și s-a lovit de un stâlp aflat pe marginea drumului. La fața locului au sosit pompierii, polițiștii și mai multe ambulanțe.

Medicii de la ambulanță au acordat primul ajutor victimelor accidentului rutier.

Din primele cercetări efecutate de poliţiştii rutieri, se pare că șoferul autoturismului care circula pe strada Mihai Viteazu, nu a acordat prioritate de trecere microbuzului la intersecția cu strada Nicolae Iorga.

Pentru că în evenimentul rutier a fost implicat și un mijloc de transport în comun la fața locului s-au prezentat și inspectorii ISCTR. Aceștia vor expertiza din punct de vedere tehnic microbuzul. Rreprezentații firmei de transport au demarat o anchetă internă și pentru că în microbuz se aflau călători în picioare, șoferul riscă să fie sancționat.