POLIŢIA DIN MEDGIDIA DERULEAZĂ UN PROGRAM DE PREVENIRE A CRIMINALITĂŢII PE ÎNTREG TERITORIUL

Din 15 decembrie şi până la finalul sărbătorilor de iarnă, Poliția Medgidia desfăşoară diverse acțiuni. Una dintre priorităţile acestei perioade este programul de prevenire a criminalităţii ce se derulează pe întreg teritoriul municipiului.

În acest sens sub lupa legii se află toate locurile aglomerate unde de obicei sunt mulți cetățeni care merg să îşi facă cumpărăturile. Mai exact este vorba despre Piața Centrală, Piața Nord, zonele Centru şi Spital. Sunt vizate şi zonele în care poliţiştii presupun că s-ar putea comite infracțiuni sau fapte contravenționale.

Adjunctul Poliţiei Medgidia spune că în urma acţiunilor se va face o sinteză care va ajunge pe masa Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Cele mai importante rezultate se vor comunica publicului.

Cele mai multe controale vizează produsele specifice acestei perioade ca materialele pirotehnice sau brazii. Până în acest moment, reprezentanții poliţiei susțin că nu au fost găsiți comercianți care să vândă petarde, însă acțiunea va continua. Şi asta datorită faptului că aşa cum ştie toată lumea comercializarea şi folosirea unor astfel de produse pirotehnice este interzisă până pe data de 31 decembrie.