Arhive

PIAŢA DE CARTIER DIN ZONA VS-URI DIN MEDGIDIA RESIMTE CEL MAI MULT LIPSA UNOR INVESTIŢII

Piețele din Medgidia au rămas corigente la capitolul modernizare. Este și cazul locaţiei din zona VS-URI care resimte cel mai mult lipsa unor investiţii. Oameniivor ca piaţa să se transforme într-un spaţiu comercial civilizat. Încă de cum te apropii rămâi surprins de ceea ce găsești aici. De la maşini parcate în locul tarabelor, găuri în acoperiş dar şi lipsa unor condiţii decente de comercializare a produselor.

Explicaţia o afli după ce intri în spaţiul acoperit de la comercianţi. Aceștia sunt nemulțumiți de condițiile improprii în care își desfășoară activitatea. Și totul pentru că nimeni nu face nimic. Când plouă, apa ajunge în piaţă pentru că acoperişul nu a mai fost schimbat de ani buni. Cât despre apă potabilă sau wc public nici vorbă!

Ca să scutească un drum până la Piaţa Centrală, locuitorii aleg să cumpere din acest spaţiu chiar dacă trebuie să suporte condiţiile improprii de comerţ. În acest cartier trăiesc mai mulți pensionari și pentru ei piața centrală este departe.

Locul care ar fi trebuit să le ofere o varietate de produse oamenilor a devenit unul care nu te atrage în niciun fel să faci cumpărături. Asta pentru că nu îndeplineşte condiţiile unui comerţ civilizat. Ce spun autoritățile despre soarta acestei piețe?

Modernizarea piețelor a fost discutată de mai multe ori de către autoritățile orașului Medgidia. Însă soarta pieței din cartierul Orașul Nou încă nu este stabilită. Tot ce se poate face pentru acești oameni este încă o promisiune. O promisiune că în viitor această piață va fi reamenajată. Până atunci…. rămân nemulțumirile!