Arhive

PET-URILE POT DEVENI ADEVĂRATE OBIECTE DE DECOR ÎN GOSPODĂRIE

Refolosirea în gospodărie a pet-urilor are tot mai mulţi adepţi. Astfel că persoanele cu idei ingenioase au creat materiale simple, frumoase şi utile.Ghivece de flori, dar şi obiecte de decor sunt doar câteva lucruri uşor de realizat.

În primul rând putem folosi pet-urile pentru a ne face ghivece pentru plante, dar si pentru a ne crea adevărate obiecte de decor demne de invidiat. Cu siguranță nimeni nu își va da seama că în spatele materialului stă o sticlă de plastic. De asemenea, din dopurile de la bidoane se poate face un gard, viu colorat. Un grup de tineri a avut o altă idee măreață. Au strâns foarte multe materiale, după care le-au unit pentru a da naștere unei bărci.

Monedele păstrate în mod normal în pusculiță vor arăta mult mai bine în recipiente din plastic. Materialul transparent conferă o notă elegantă obiectului, dar și mai multă vizibilitate. Așadar, luați loc la masa e lucru și începeți să creați- în acest fel obțineți obiecte decorative grozave, dar veți ajuta și la salvarea planetei.