PERIOADA DEPUNERII DOSARELOR LA LICEU ESTE CUPRINSĂ ÎNTRE 17 ŞI 25 IULIE

După ce au văzut rezultatele de le Evaluarea Națională, elevii claselor a opta au aflat la ce liceu au intrat. Ministerul Educației Naționale a finalizat prima etapă a repartizării computerizate. Acum urmează înscrierea la liceu.

Reparttizarea electronică a fost făcută. Acum elevii își pot depune dosarele de înscriere la liceele respective. Perioada depunerii dosarelor este 17- 25 iulie.

Reamintim că din acest an la calcularea mediei de admitere la liceu, cea de la evaluarea națională a reprezentat 75% față de 50% din anii anteriori. Astfel doar 25 % a reprezentat ponederea mediilor din anii de gimnaziu. La Liceul Nicolae Bălcescu concurența a fost și mai mare datorită locurilor mai puține rămase anul acesta.

După emoțiile examenelor elevii vor putea să se bucure de vacanță. A fost un examen care le-a creat emoții dar pentru mulți bucuria reușitei la liceul dorit a făcut ca această vară să devina una mult mai frumoasă. Televiziunea Alpha Media le urează elevilor de acum liceeni sincere felicitări pentru reușita la examen și mult succes în continuare!