Arhive

LA TULCEA, O NAVĂ RESTAURANT DE LUX A FOST DISTRUSĂ ÎN TOTALITATE DE UN INCENDIU

O navă restaurant de lux a fost distrusă în totalitate de un incendiu. Evenimentul nefericit s-a petrecut pe Dunăre la Tulcea. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale dotate cu apă şi spumă.

Nava restaurant de lux a ars in santierul naval din Tulcea unde se afla pentru reparatii. Incendiul a pornit din interior, astfel că mobilierul, utilitatile si toate echipamentele au fost distruse.

Patronul echipei de reparaţii nu exclude nici varianta unei mâini criminale, dar recunoaşte că este posibil să fie vorba şi de o tigară aruncată la întâmplare.

Interventia pompierilor a fost foarte dificila, din cauza materialelor inflamabile din interior, care degajau o temperatura uriasa. Pompieri de la ISU Tulcea au intervenit cu trei autospeciale, iar interventia a durat 4 ore pana la lichidarea incendiului.

Nu doar nava a avut de suferit, ci şi reprezentanţii media, prezenţi la locul dezastrului. Prezenţa camerelor de vederi l-a enervat la culme pe un individ, care i-a atacat pe jurnalişti, le-a adus injurii şi i-a bruscat, distrugând camera unui operator de la o televiziune centrală.