Arhive

GRĂDINIȚA „ ION CREANGĂ” , A DOUA CASĂ PENTRU COPIII DIN MEDGIDIA

Câţi părinţii nu visează pentru copiii lor o grădiniţă perfectă? Toţi doresc ca locul în care îşi vor lăsa copiii să fie unul sigur, atractiv şi benefic pentru dezvoltare. Cei care au crezut că aşa numita „grădiniţă perfectă” nu există, spun că s-au înşelat. Când au pășit pe porţile grădiniţei cu program prelungit „Ion Creangă”din Medgidia au descoperit o atmosfera familială și plină de dragoste.

O instituţie triumfă prin oamenii care o populează. Panourile de la intrarea în grădiniţă cu activităţile şi realizările copiilor sunt în măsură să te facă să-ţi doreşti să fii din nou copil. Dar, arată, încă o dată, profesionalismul personalului didactic şi al conducerii.

Forfota dimineţii arată astfel: copii uneori plângăcioşi, educatoare mereu pregătite cu un zâmbet şi „un plan de rezervă”. Dacă pătrunzi în sălile de clasă, te încântă modul în care sunt amenajate pentru a răspunde cerinţelor exigente ale celor mici. Totul este gândit până în cel mai mic detaliu, iar despre activități ne vorbește un educator cu experiență de o viață.

Logopedul instituţiei nu reprezintă doar o funcţie în organigrama grădiniţei. Specialistul de la „Ion Creangă” este prezent în viaţa copiilor şi reprezintă un sprijin pentru părinţi.

Un alt detaliu care te face să îți știi copilul în siguranță este și faptul că la avizier poţi să urmăreşti meniul zilnic. Bucătăresele sunt și ele mândre și privesc triumfător deoarece sunt conştiente că au succes la micul public pe care îl hrănesc zilnic.

Grădiniţa trebuie să fie a doua casă pentru fiecare copil. La „Ion Creangă” această regulă se aplică și este demonstrată atât de numărul mare de copii cât şi de impresiile favorabile ale părinţilor care se implică în activitatea instituţiei de învățământ. Așadar, dacă încă nu ați găsit grădinița potrivită pentru copilul dumneavoastră, treceți și pe la „Ion Creangă” deoarece nu aveți nimic de pierdut!