Arhive

PE PLAJA DIN VADU NU EXISTĂ NICI SALVAMARI ŞI NICI BEACH-BARURI

Există și oameni care atunci când vin la mare nu sunt atât de pretențioși. Ei preferă să vină în concediu cu cortul în cea mai sălbatică zonă de pe litoralul românesc. Pe plaja din Vadu nu există salvamari sau beach baruri. Mai mult decât atât, prima construcție se află la mai bine de 3 kilometri de plajă.

Cei mai modești oameni în căutare de liniște care vor să fugă de aglomerația stațiunilor consacrate aleg să vină pe plaja din Vadu. Cazarea nu costă nimic… și asta pentru că cei mai mulți se instalează cu cortul direct pe nisip.

Turiștii nu vor fi niciodată atenționați de salvamari că se aventurează prea mult și asta pentru că … salvatorii nu există. Oricine ajunge pe plajă nu dă socoteală decât în fața naturii și eventual a prietenilor sau a rudelor cu care au ajuns în acest loc. Bugetul pentru o întreagă familie se ridică la aproximativ 200 de lei pe zi.

Mâncarea și băutura sunt singurele care necesită cheltuieli pentru care cei care aleg să vină pe plaiuri mai puţin călcate de turişti. Nici acestea nu costă prea mult pentru că majoritatea vin cu sacoșele pline de acasă.