Arhive

ÎN URMA IMPACTULUI DINTRE DOUĂ AUTOTURISME O PERSOANĂ A DECEDAT ȘI OPT AU FOST RĂNITE

Impact nimicitor pe DN 22C între localitățile Mircea Vodă și Satu-Nou. Două autoturisme s-au ciocnit după ce şoferul unui logan a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe constrasens. Bilanţul este cutremurător: un mort şi opt presoane rănite grav.

Evenimentul rutier s-a petrecut vineri în jurul orei 16.00, pe drumul naţional 22C într-o curbă destul de periculoasă. Șoferul unui autoturism Dacia Logan, care circula dinspre localitatea Mircea Vodă l-a depășit în trafic pe primarul localității și datorită carosabilului umed a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a fost lovit în lateral de un Renault Megane, care circula regulamentar.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, pompierii şi mai multe echipaje ale ambulanţei. Pentru victimele din logan a fost nevoie de descarcerare.

O persoană a murit, iar alte opt victime au fost duse de urgență la Spitajul Județean Constanța. O femeie care se afla în stare gravă a fost preluată cu elicopterul SMURD

Imagini + V.O. – Persoana decedată, avea 32 de ani şi era din comuna Peștera.
Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de 2 ore şi s-au format coloane de mașini ce s-au întins pe câţiva kilometri.