Arhive

PARCUL DE LA ORAȘUL NOU, UN EXEMPLU DEMN DE URMAT

Deși are un singur coș de gunoi amenajat, parcul din zona orașul nou a municipiului Medgidia este unul dintre cele mai curate locuri de promenadă. Omenii din zonă sunt mândri de persoana care se ocupă de întretinerea spațiului public. Asta deoarece își face munca cu devotament.

Nu este singurul parc fără coșuri de gunoi, dar este unul dintre cele mai curate. Asta spun cetățenii din zona VS-uri care se declară încântați de parcul în care își petrec timpul liber. Oamenii o apreciază și o felicită pe femeia care se îngrijește zilnic de spațiul verde.

Gabriela Rusu, este angajată în cadrul Societății Apollo Ecoterm. Femeia își tratează atribuțiile cu responsabilitate și astfel parcul pe care îl îngrijește arată foarte bine, iar cetățenii sunt mulțumiți.

Problema curățeniei nu depinde numai de autorități. Ține și de simțul civic al fiecărui cetățean. Astfel că deși celorlalte parcuri din municipiu reprezentanții administrației locale le acordă ceva mai multă atenție, curățenia lasă de dorit. Edilul orașului, spune că pe viitor problema coșurilor de gunoi se va rezolva și toate parcurile vor fi mult mai îngrijite.

Atât parcul din zona VS-uri, cât și cetățenii sunt un exemplu demn de urmat. Aceștia spun că pentru ca Medgidia să fie mai curată și oamenii trebuie să dea dovadă de bun simț.