Arhive

GRENADĂ ANTITANC ÎN CURTEA SPITALULUI MEDGIDIA

În incinta Spitalului municipal din Medgidia s-a descoperit un element de muniție. O grenadă antitanc PG7 a fost aruncată în curte unității sanitare. Oamenii legii spun că proiectilul descoperit într-o sacoșă putea exploda dacă era manevrat greșit.

Apelul la 112 care a anunțat prezența unui element de muniție în curtea Spitalului Municipal din Medgidia a pus autoritățile în alertă. La fața locului s-au prezentat de urgență polițiștii, pompierii, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea și reprezentanții Serviciului Român de Informații.

Oamenii legii au ridicat proiectilul care va fi depozitat în condiții de siguranță până la momentul în care se va detona. Specialiștii ISU atrag atenția cetățenilor ca în situația în care descoperă elemente de muniție să sune de urgență la 112. Este interzisă tăierea, lovirea, distrugerea sau incendierea proiectilelor. Asta deoarece oamenii se pot pune în pericol și riscă să rămână mutilați sau chiar să își piardă viața.