PÂNĂ LA SOLUȚIONAREA CAZULUI CEI DOI VECINI SE ACUZĂ RECIPROC

Altercațiile dintre vecinii de la două ferme din localitatea Remus Opreanu nu s-au finalizat. Dacă…

Altercațiile dintre vecinii de la două ferme din localitatea Remus Opreanu nu s-au finalizat. Dacă de-a lungul timpului au existat acuzații de violență și chiar incendiere ultima dată s-a depus plângere la poție pentru amenințare. Ciobanul care a făcut sesizarea la Tv Alpha Media declara că unul dintre câinii vecinului i-ar fi mâncat o oaie. Însă persoana acuzată dezminte cele prezentate.

Ciobanul care s-a considerat păgubit spunea că în momentul în care a găsit oaia moartă a zărit și câinele vecinului însă bărbatul acuzat îl contrazice. Acesta susține că are doi câini care sunt legați în permanență și nu sunt periculoși.

Bărbatul care deține o fermă de porci în Remus Opreanu a depus plângere la poliție. Și asta pentru că vecinul său i-a amenințat un angajat care de frică ar vrea să renunțe la locul de muncă.

Poliția Medgidia a demarat deja cercetările și dacă acuzațiile se confirmă persoana găsită vinovată va fi sancționată conform legii.

Până la soluționarea cazului cei doi nu trebuie decât să își păzească bunurile și la recomandarea polițiștilor este bine să evite pe cât posibil să se întâlnească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.