Acasă Stiri Administratie ORAȘUL NĂVODARI VA FI CONECTAT LA AUTOSTRADA A4

ORAȘUL NĂVODARI VA FI CONECTAT LA AUTOSTRADA A4

21
0

Lucrările la drumul care va lega oraşul Năvodari de Ovidiu continuă! În acest moment, constructorii execută porţiunea nouă de drum, din dreptul localităţii Lumina. Reprezentanții autorităților spun că proiectul are o importanţă deosebită, în condiţiile în care Năvodariul va fi practic conectat la autostrada A4.

Atât năvodărenii, cât şi turiştii, vor beneficia de un nou drum care va lega Năvodariul de Ovidiu. Aceasta nouă axă rutieră este deosebit de importantă în condiţiile în care se va putea ajunge de pe autostrada A4 direct în Năvodari şi apoi în staţiunea Mamaia.

Proiectul însumează aproximativ 11 kilometri de drum. Buldozerele se află acum pe tronsonul din dreptul localităţii Lumina, unde escavează şi pregătesc noul drum.

Năvodărenii pot sta însă liniştiţi pentru că lucrările pe drumul deja existent între Lumina şi Năvodari nu vor demara decât în momentul în care va fi finalizată şoseaua spre staţiunea Mamaia. Drumul spre Lumina va fi, de asemenea, lărgit la patru benzi şi vor mai exista îmbunătăţiri, atât pentru oraşul Năvodari, cât şi pentru celelalte localităţi din zonă.

Proiectul început de primarul Nicolae Matei are o valoare de aproximativ 600 de miliarde de lei şi se preconizează că va fi terminat la finele anului 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.