Arhive

OFERTA „O SĂPTĂMÂNĂ LA MUNTE” SE DESFĂŞOARĂ ÎN PERIOADA 2-19 NOIEMBRIE

Programul se desfăşoară în perioada 2-19 noiembrie
Constănţenii care vor să profite de vacanţa de toamnă a preşcolarilor şi a elevilor au la dispoziţie sute de oferte la hotelurile şi pensiunile de la munte. Din data de 2 noiembrie şi până pe 19 decembrie, puteţi să profitaţi de programul „O săptămână la munte”. Acesta este lansat de Agenţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

Ofertele încep de la 161 de lei pentru un sejur la hotelurile, vilele, cabanele de două stele. 258 de lei pentru trei stele şi 368 de lei pentru patru stele.

„Programul îşi propune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti români. Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă”, precizează reprezentanţii FPTR.

În premieră, anul acesta, hotelierii au introdus facilitatea pentru copiii (maxim doi) de până la şapte ani, prin care aceştia pot beneficia de gratuitate dacă sunt cazaţi în camera părinţilor. De asemenea, sejururile la munte în România la tarife reduse pot fi achiziţionate şi de turiştii din Republica Moldova. Biletele pot fi cumpărate de la agenţiile membre ale Asociaţiei Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova parteneri FPTR.