ŞCOALA GIMNAZIALĂ DIN COMUNA POARTA ALBĂ A SERBAT TOAMNA LA CENTRUL PENTRU TINERET ȘI SPORT

Elevii Şcolii Gimnaziale din localitatea Poarta Albă au serbat toamna. Momentul artistic a fost omagiat în cadrul activităţii cultural – artistice „File de toamnă”. Evenimentul a avut loc în curtea Centrului de tineret din localitate.

Ca în fiecare an activitatea a fost deschisă de către Florentina Mangri directorul școlii. A
fost un discurs de mulţumire adresat tuturor membrilor comunităţii care sprijină în fiecare an şcoala şi proiectele acesteia.

„Proiectul a fost creat pentru a evidenţia talentul special al fiecărui elev, ne-am concentrat atenţia asupra unei teme cu impact în mai multe laturi ale creativităţii, dar şi ale vieţii sociale şi şcolare, atât ale elevilor, cât şi ale părinţilor – toamna. Acest lucru este important pentru implicarea comunităţii locale în viaţa şcolară şi extraşcolară”, a precizat iniţiatorul proiectului, prof. Oana-Roxana Cabuz.

Activităţile, atractive pentru copii, au fost variate: expoziţii cu vânzare „din cămara bunicii”, „Standul meu e o filă a toamnei” – jurizarea standurilor decorate de copii; „Toamna artistică”, care a cuprins un program de recitare de poezii, cântece şi dansuri populare.