Arhive

OAMENII SPUN CĂ UN TEREN DIN COMUNA CUZA VODĂ A DEVENIT FOCAR DE INFECŢIE

Strada Câmpului din comuna Cuza Vodă este uitată de autorităţi. Asta spun cetăţenii care cred că terenul din zonă ar trebui folosit pentru costrucţia de locuinţe. Din păcate însă a devenit groapă de gunoi. Localnicii sunt înspăimântaţi şi trag un semnal de alarmă pentru că nu vor să vadă cum se îmbolnăvesc copiii lor.

Deşi Primăria a acordat loturi de teren pentru construcția de locuinţe, cetăţenii certaţi cu bunele maniere au creat în zonă o groapă de gunoi. În apropiere locuiesc şi cetăţeni care au copii. Aceştia spun că s-au săturat să îndure mirosul insuportabil. Ba mai mult decât atât în comună ar exista cazuri de hepatită și oamenilor le este frică pentru copiii lor. Aşa că lansează un apel disperat şi cer sprijin de la primar.

De cealaltă parte, edilul susține că rromii depozitează gunoaiele în zonă și în privința acestui fapt nu poate face nimic altceva decât să îi amendeze.

Focarul de infecţie din zonă reprezintă un risc mai ales pentru copii. După mediatizarea acestei probleme, cetățenii speră ca autorităţile să ia măsuri şi situaţia să se remedieze.