Arhive

OAMENII SPUN CĂ ÎN ZONA ȘCOLII I. L. CARAGIALE MAI MULTE ALEI AU RĂMAS NEASFALTATE

De mai mulți ani în Medgidia se efectuează lucrări de asfaltare a drumurilor dar și a aleilor dintre blocuri. O asemenea lucrare a avut loc în zona Școlii I.L. Caragiale. A fost asfaltată strada din fața instituției de învățământ și parcarea blocului E. Însă dacă oamenii se așteptau ca și aleile să fie asfaltate, s-au înșelat. Imaginea care a pus stăpânire pe zonă creează nemulțumiri în rândul locatarilor.

Când au început lucrările oamenii s-au bucurat, dar în timp au sesizat că multe zone rămân neasfaltate, iar problemele sesizate autorităților ani la rând nu se rezolvă. Atât aleile dintre blocuri și alte porțiuni care au rămas neasfaltate cât și canalizările care nu au fost ridicate la nivel reprezintă motive de nemulțumire. Locuitorii din zonă spun că lucrările au început, dar nu au mai fost finalizate. Există și cetățeni care cred că asfaltările sunt făcute de mântuială.

Dacă blocurile din apropiere au alei asfaltate și iluminat public, ceva mai jos oamenii își doresc măcar un rând de lampadare.

Autoritățile locale cunosc situația și propun soluții.

Cetățenii vor să beneficieze de aceleași condiții ca ceilalți locuitori ai orașului. Un lucru este cert. Până la soluționarea cererilor oamenii nu pot face altceva decât să aștepte.