OAMENII SPUN CĂ DRUMUL JUDEŢEAN VA RĂMÂNE MODALITATEA PRINCIPALĂ DE A CIRCULA PRIN SATUL VALEA DACILOR

În sfârșit vor putea circula pe trotuare. Este vorba despre locuitorii din satul Valea Dacilor care până acum au fost privaţi de acest „privilegiu”. Pentru că sunt vechi și deteriorate trotuarele din centrul localităţii vor intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. De lucrare se ocupă societatea Apollo Ecoterm.

Primăria din Medgidia are în derulare proiecte pentru dezvoltarea localităților arondate. Dintre acestea două vizează satul Valea Dacilor. Autorităţile au în vedere extinderea rețelei de apă și modernizarea trotuarelor pe o lungime de 3,2 kilometri.

Acestea sunt veştile bune pentru cetăţenii din localitate. Însă mulți dintre ei nu mai cred până nu văd. Chiar şi aşa există oameni care susţin că tot șoseaua va rămâne principala modalitatea de a circula prin sat.

Locuitorii din Valea Dacilor spun că nu se mai pot bucura şi că un trotuar nu înseamnă mare lucru. Ei se gândesc la alte nevoi ale satului cum ar fi pietruirea străzilor şi mai ales sistemul de canalizare care lipseşte. Deşi spun că şi-au pierdut şi ultima speranţă, aşteaptă totuşi ziua în care se vor putea mândri cu localitatea lor.