DEŞI NU MAI APARȚINE PRIMĂRIEI, PARCUL DE LA IMUM, OAMENII CONSIDERĂ CĂ EDILUL MEDGIDIEI TREBUIE SĂ ÎNTREȚINĂ ACEST SPAȚIU

În cartierul de nord al municipiului Medgidia în faţa fostei fabrici IMUM există un loc pe care cetăţenii îl consideră PARC. Cu ani în urmă era zona preferată de părinți și mai ales de copii. Oamenii spun că au existat bănci, iar spațiul verde era întreținut. În prezent însă arată ca după bombardament şi pe post de muniție ar sta lipsa de interes a autorităților. Însă nu este chiar aşa.

Imaginea este a unui loc neîngrijit. Mizeria, lipsa coșurilor de gunoi, buruienile care au invadat totul şi mai ales trotuarele neîngrijite fac ca zona să fie impracticabilă.

Deşi oamenii cer ca autorităţile să se implice şi să amenajeze spaţiul, Marian Iordache este legat de mâini. Şi asta pentru că terenul nu aparține primăriei Medgidia ci a fost al fabricii IMUM. În urmă cu câțiva ani însă a fost vândut unui agent economic. Așa că în acest moment autorităţile locale nu pot face nimic.

Este trist să privești parcul prin ochii oamenilor care își amintesc cum arăta această zonă. Şi chiar dacă nu aparține primăriei cetăţenii cred că edilul ar trebui să întrețină acest spațiu pentru că s-au săturat să privească neputincioși cum totul se distruge.

În trecut zona din faţa fabricii IMUM era una îngrijită, iar oamenii se mândreau că locuiesc în acest cartier. Din păcate însă, totul a rămas o amintire, una a vremurilor bune.