Arhive

OAMENII NU ÎȘI MAI PERMIT SĂ PLECE ÎN CONCEDIU

Toți visăm la o vacanță bine meritată . După atâta muncă, ne facem planuri de concediu chiar și cu cateva luni înainte. Dar oare ne permitem să ne răsfățăm așa cum merităm? Unii spun că trebuie să punem de-o parte în fiecare lună o fărâmă din salariu pentru a pleca să ne odihnim. Numai că atunci când vine vorba de concediu ne dăm seama că banii strânși sunt prea puțini pentru vacanța mult visată.

Mult visatele concedii sunt savurate din plin de toata lumea. Fie că este vorba de copii sau de adulți, cu toţii suntem nerăbdatori să ne refugiem într-un colt al lumii pentru relaxare. Dacă doresc un concediu în țară sau în strainatate, românii caută acel loc care să îi reprezinte și care îi scapă de rutina zilnică.

Un sejur în afară este binevenit oricând, și mai ales acum cand avem foarte multe oferte

În zilele noastre te duci la agenția de turism, alegi destinația , plătești și pleci în vacanță. Este foarte usor și nu îți mai faci griji pentru detalii. Unde putem merge, ce prețuri au pachetele de vacanță și ce servicii sunt incluse sunt cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le adresează atunci când calcă pragul unei agenții de turism.

Dar oare salariile sau pensiile din România ne permit să plecăm în concediu?

Specialiştii spun că ar fi bine dacă am putea să stângem lunar o sumă modică pentru ca la final de an să ne permitem un concediu… Iar daca bugetul este insuficient chiar si o ieşrie de weekend ne poate ajuta să uităm de grijile cotidiene.