Arhive

BEACH-BARURILE ȘI HOTELURILE DIN MAMAIA SE CONFRUNTĂ CU PROBLEME LA ENERGIA ELECTRICĂ

Beach-barurile și hotelurile din Mamaia se confruntă de vreme bună cu probleme la energia electrică. Fluctuațiile de curent, ajung să distrugă aparatura proprietarilor și strică distracția turiştilor. Problema este binecunoscută însă ori nu poate fi rezolvată ori nu se vrea.

Chiar dacă distracția de pe litoral este organizată până în cele mai mici detalii și pare să fie fără limite, uneori, în toiul petrecerii, fluctuațiile de tensiune, strică atmosfera, blochează aparatura şi creează un discomfort uriaş în rândul turiştilor.

Problema nu este deloc nouă, aceleaşi probleme au fost întâmpinate şi anii trecuţi când au afectat atât beach-barurile ci și hotelurile din stațiunea Mamaia.

Aparatura care se strică din cauza fluctuațiilor de curent, este plătită din banii proprietarilor, iar achiziționarea unor generatoare de curent reprezintă o investiție uriașă.

Problemele apar în special în week-end-uri când afluxul mare de turişti face ca reţeaua de electricitate să nu mai facă faţă. Contactaţi pentru un punct de vedere, reprentanții companiei de energie nu au oferit niciun punct de vedere în acest sens.