OAMENII NU CURĂŢĂ BURUIENILE DE PE MORMINTELE CELOR DRAGI DIN CIMITIRUL ORTODOX DIN MEDGIDIA

Unele mormintele din Cimitirul ortodox din Medgidia sunt uitate de către oameni. Ploile din ultima perioadă de timp și indiferența unora au făcut ca la unele morminte nici măcar crucile să nu se mai vadă. Din păcate unele persoane consideră că întreți-nerea mormintelor este tot în grija autorităților.

Dacă îngrijirea și curățenia aleilor din cimitir revine Direcției de Gestionare a Dome-niului Public și Privat, nu același lucru îl putem spune despre cel al mormintelor. Aici obligația revine concesionarilor.

Am vorbit cu oamenii. Aceștia recunosc faptul că multe persoane nu întrețin ca se curățenia mormintelor. Dar sunt și persoane care consideră că este nevoie de mai multă implicare din partea celor care administrează cimitirul.

Problema cu care se confruntă cimitirul nu este una nouă pentru Nicolae Păun. Cu această ocazie reprezentantul directiei mai face un apel către persoanele care au lo-curi de veci, să îşi îngrijească mormintele.

Pentru fiecare creștin un loc de veci impune respect. În momentul de față în cimitirul ortodox din Medgidia aleile au fost asfaltate, sunt amplasați stâlpi de iluminat, însă pentru ca schimbarea să fie totală este nevoie și de implicarea fiecărui locuitorilor.