BOALA TIMPULUI LIBER APARE PENTRU CĂ ORGANISMUL NOSTRU NU MAI PRODUCE LA FEL DE MULTĂ ADRENALINĂ

După un an în care am respectat termene limită, să ducem toate sarcinile profesionale așteptăm vacanța ca pe o recompensă. Dar din păcate ,,Boala timpului liber” apare exact atunci când ne dorim mai puțin, în concediu. Din ce spun specialiștii, aceasta se declanșează din cauză că organismul nostru nu mai produce la fel de multă adrenali-nă ca atunci când mergem la serviciu.

Așadar ne facem bagajul și pornim spre destinația favorită. Dar ajunși la destinație constatăm că începem să avem probleme la care nici nu ne-am gândit. Altfel spus, organismul se relaxează și nu mai luptă la fel de eficient cu factorii care îl pot afecta negativ. Și de aici o mulțime de probleme.

Dar sunt și alte probleme care pot să apară în timpul acestei periode. Cu siguranță vi s-a întâmplat, în concediu să răciți fără niciun motiv. La fel durerile de cap sau de dinți pot fi accentuate în această perioadă. Specialiștii recomandă în asemenea situ-ații, să vă prezentați la primul punct de ajutor medical. Astfel veți scăpa mai repede de probleme, iar concediul poate fi salvat.