ÎN MAI PUŢIN DE O ORĂ CONSILIERII LOCALI AU DEZBĂTUT CELE 10 PROIECTE AFLATE PE ORDINEA DE ZI

Cei care se află la cârma municipiului Medgidia s-au întrunit în şedinţa de consiliu aferentă lunii august. O parte a proiectelor discutate de consilieri a fost dezbătute mai pe larg din cauza mai multor probleme apărute. În ciuda discuțiilor în contradictoriu, au fost aprobate toate proiectele propuse pe ordinea de zi.

Pe ordinea de zi s-au aflat 10 proiecte de hotărâre. Teme ca: rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pentru anul 2014, sau arobarea contului de execuție al bugetului local și al înstituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, au creat discuții în rândul consilierilor.

Și la această întrunire consilierii au fost nemulțumiţi cu privire la modul ambiguu în care sunt trecute proiectele pe ordinea de zi şi la faptul că se oferă prea puține informaţii. De exemplu, acest lucru s-a întâmplat și la proiectul privind aprobarea preluării unor bunuri ce aparțin domeniului public al Medgidiei, din administrarea SC Apollo Ecoterm SRL, și transmiterea acestora în administrarea D.G.D.P.P..

Ședința a durat mai puțin de o oră nu a avut fără dispute majore. Iar consilierii spun că nu le-a dat prea mari bătăi de cap.

Edilul Medgidiei dorește ca toate ședințele viitoare să se desfășoare în același mod.

Consilierii au mai aprobat şi conferirea titlului de „Cetățean de onoare” al Municipiului Medgidia, domnului Florin R. Pricop.