Arhive

OAMENI DE TOATE VÂRSTELE VIZITEAZĂ GRĂDINA ZOOLOGICĂ DIN CONSTANŢA

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța cuprinde o diversitate de obiective turistice. De exemplu cei fascinați de viața acvatică pot vizita Acvariul și Delfinariul, pasionații de planete le pot vedea îndeaproape la Planetariu, iar iubitorii de animale au la dispoziție un parc zoologic unde găsesc specii rare din aproape toate colțurile lumii.

De la copii până la oameni de toate vârstele trec pragul complexului pentru a învăța lucruri noi despre animale și mediul lor natural de viață. Educația prin exemple este foarte importantă pentru dezvoltarea tinerilor.

În grădina zoologică întâlnim variate specii de păsări, papagali, păsări de deltă și multe alte exemplare pline de culoare. Pe aleile parcului ne întâmplină Costel, un pelican care se plimbă liber și care este cel mai prietenos cu oamenii care îi dau să mănânce pește.
O specie rară este și câinele Dingo care ca multe alte animale de la zoo la amiază își fac somnul „de frumusețe”, iar vizitatorii care vin la aceste ore nu reușesc să le vadă.

Copiii sunt foarte încântați de păsări deoarece au un penaj colorat aparte care le atrage atenția în mod special.

Astfel, putem spune că acest loc nu este destinat special doar pentru turiști ci și constănțenilor care au parte de surprize și multe lucruri noi pe care poate nu le știau despre viețuitoarele acestei planete.