Arhive

O FEMEIE DIN MEDGIDIA TRĂIEȘTE ÎNTR-O CAMERĂ ALĂTURI DE CEI ȘASE COPII AI SĂI

Destin cutremurător pentru o mamă cu șase copii din Medgidia. După două căsătorii eșuate femeia a rămas cu șase copii . Cel mai mic are numai 8 luni iar cel mare 16 ani. În prezent cu toții trăiesc într-o cameră, iar singurul venit al familiei sunt alocațiile copiilor..

Femeia se teme în fiecare clipă pentru cei mici, deoarece cu toții pot rămâne în stradă. În prezent locuiesc în baraca de pe strada Cocorilor. Însă nu se știe până când. Și asta deoarece adăpostul aparține tatălui femeii care mai găzduiește încă un copil, fapt care face ca locuința să fie supra aglomerată Așa că zilele trecute a cerut din nou sprijin din partea autorităților. De data aceasta femeia s-a adresat lui Niculae Păun directorul Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat din Medgidia.

Femeia nu știe ce să mai creadă… Mai ales că i s-a cerut să își caute singură o locuință.

Cu toate că a avut mai multe întâlniri cu autoritățile locale, edilul orașului nu își amintește de caz. De aceea îi solicită femeii să se prezinte la audiențe pentru a obține mai multe informații.

Situația nu este singulară. Ca femeia din imagini sunt multe familii care trăiesc la limita existenței. Din păcate alături de părinți trăiesc și copii care se luptă în fiecare zi cu viața și din cauza lipsurilor mulți dintre ei nu mai merg la școală. Oamenii spun că atât adulții cât și copiii aflați în suferință merită să fie ajutați… și de cele mai multe ori sprijinul este așteptat de la autorități.