„MOTOCICLIȘTII EXISTĂ ÎN TRAFIC!” CAMPANIA A FOST LANSATĂ ȘI LA CONSTANȚA

Parteneriat inedit al polițiștilor de la Circulație cu mai multe cluburi de motociclisti! Sute de motoare au rulat pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, alături de autospecialele Serviciului Poliției Rutiere! Asta deoarece Campania națională „Motocicliștii există în trafic!” a luat startul și la malul mării.

”Motocicliștii există în trafic!” este o campanie promovată activ la malul mării de Serviciul Poliției Rutiere Constanța.

Odată cu incalzirea vremii si deschiderea sezonului estival, pe străzile din Constanța isi fac apartiția și motocicliștii. Pentru evitarea accidentelor sunt necesare acțiunile de constientizare.

Indiferent că vorbim despre mașini sau motociclete, responsabilitatea șoferilor este aceeasi.

Motocicliștii au vrut să le arate proprietarilor de masini că respectul este de ambele părți. Așa că au dat mîna cu ei și le-au împărțit, împreună cu polițiștii de la Rutieră, pliante cu regulile pe care ar trebui să le urmeze orice participant la trafic.

Mulți șoferi spun că motocicliștii circulă cu viteză excesivă.

În România, numărul posesorilor de permise pentru categoriile A și A1 și AM reprezintă aproape 20% din totalul conducătorilor de autovehicule.