MONICA MACOVEI CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIE PENTRU UN VIITOR MAI BUN AL CETĂȚENILOR

Candidatul la președinție Monica Macovei, vizitează orașele din țara pentru a putea sta de vorbă cu oamenii și a le asculta păsurile. Fostul Ministru al Justiției le explică, faptul că există bani în această țară. Tot ea precizează că unul din atuurile pe care le are în fața celorlalți potențiali președinți este că este candidat independent.

Înconjurată de oameni, ascultă toate problemele cu care se confruntă aceștia. Ba mai mult îi sfătuiește în anumite privințe ce este bine să facă pentru a depăși impasurile în care se află.

Europarlamentarul susține că un avantaj al său pe care îl are față de restul candidaților este faptul că lucrează cu oameni și pentru oameni, și vrea să fie președintele lor și nu unul al partidelor politice.

Monica Macovei susține că este nevoie de depolitizarea instituțiilor publice pentru că….

De asemenea ea dorește o educație corectă a tinerilor în vederea luării deciiziilor corecte în viața privată dar și în cea a comunității.

Decalogul Monicăi Macovei
Să nu ai alți stăpâni decât cetățeanul; Să nu trădezi interesul național; Să nu ataci instituțiile statului; Să nu furi și să nu risipești banul public; Să nu minți, să nu plagiezi, să nu calomniezi, să nu mituiești; Să-ți înmulțești banii şi creaţia; Să-ți educi copiii; Să-ți respecți părinții și să-ți ajuți semenii; Să cultivi solul și să protejezi natura; Să-ți respecți identitatea, valorile și trecutul ca să ai un viitor.

Candidatul dorește să fie votat deoarece caută o schimbare majoră a României pentru oameni. Acest lucru pentru că vrea ca cetățenii să zâmbească pe stradă, să nu mai fie triști și îngrijorați din cauza lipsurilor pe care o duc din cauza sistemului actual.