MINOR ACUZAT DE LOVIRE, ȘANTAJ ȘI AMENINȚARE, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

 

Bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, reținut de către polițiștii constănțeni

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de lovire sau alte violențe, șantaj și amenințare, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Constanța au depistat un minor, de 17 ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, în intervalul 22 noiembrie – 5 decembrie a.c., minorul în cauză ar fi comis faptele asupra a trei colegi de la o unitate de învățământ din Constanța.

Polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe minor pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, iar apoi l-au prezentat instanței de judecată care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

 

Mandate puse în aplicare de poliţiştii constănțeni

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Constanța, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani și 10 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

 

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Năvodari, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

 

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un tânăr, de 27 de ani, din orașul Hârșova, pe numele căruia Judecătoria Hârșova a emis un mandat de executare a pedepsei de un închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

Bărbații au fost escortați şi introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

 

Bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt, identificați de polițiștii constănțeni

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat un bărbat, de 38 de ani, din orașul Negru Vodă, județul Constanța, care ar fi sustras, dintr-un magazin din Constanța, un articol de îmbrăcăminte. Prejudiciul de 150 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

 

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat un tânăr, de 18 ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-un magazin din Constanța, un articol electronic.
Prejudiciul de 56 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În cauze polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

Activitatea rutieră

La data de 8 decembrie a.c., ora 03.15, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 22, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

 

La data de 7 decembrie a.c., ora 23.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe șoseaua Constanței din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

 

La data de 7 decembrie a.c., ora 23.20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat o tânără, de 25 de ani, din Medgidia, care a condus un autoturism, pe DN 22C, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânăra a fost condusă la spital pentru a i se preleva probe biologice.

 

La data de 7 decembrie a.c., ora 17.10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 37 de ani, din orașul Ovidiu, care a condus un autoturism, pe DN 2A, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

 

În cauze au fost întocmite dosare penale.

foto: arhivă