PERCHEZIŢII LA CUZA VODĂ. AFACERI ILEGALE CU FIER VECHI.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au efectuat, azi dimineaţă, împreună cu mascaţii de la Serviciul Acţiuni Speciale, o percheziţie la o locuinţă din Cuza Vodă. În urma descinderii, procurorii constănţeni l-au găsit pe Daniel Stănescu, nepotul fostului bulibaşă, care este acuzat de evaziune fiscală cu fier vechi.

Mai exact, acesta, fiind administrator al unei societăţi comerciale din Bacău, se folosea de mai multe firme fantomă pentru a-şi tranzacţiona afacerile cu fier vechi, astfel netrecând în contabilitate sumele rezultate. Mai mult, ca administratori ai societăţilor comerciale, tânărul alegea oameni ai străzii sau boschetari din Cuza Vodă, pentru a nu fi tras la răspundere. 
 
Din fericire, procurorii constănţeni au intrat pe fir şi le-au stricat afacerilor romilor din localitatea constănţeană. Oamenii legii au ridicat un Volkswagen Passat, dar şi un Ford Mustang modificat, maşină care valorează, la mâna a doua, cel puţin 40.000 euro. De asemenea, tânărul mai avea în garaj şi alte maşini, printre care un Audi Q7. Prejudiciul total în această cauză depăşeşte 200.000 euro.