Arhive

MEDGIDIA NU ARE CE OFERI LA CAPITOLUL DISTRACȚIE ȘI RELAXARE

Ce spuneți de distracţie, relaxare sau o plimbare? Sună bine atunci când ai unde să faci toate acestea! Din păcate, reprezintă un capitol la care Medgidia nu excelează. Cine caută să-şi petreacă timpul liber în oraș nu prea are de unde alege. Și asta în condițiile în care cinematograf nu mai există, spațiile pentru distracție oferă prea puțin.

Medgidia este un municipiu frumos, cu oportunități de dezvoltare. Însă dacă stăm să analizăm ce oferă această localitate pentru tineri și vârtnici atunci când vine vorba despre distrație și relaxare, răspunsurile întârzie să apară. Cinematograful s-a închis, la fel şi Muzeul de Artă, iar cei care caută altceva în afară de baruri şi parcuri, trebuie să meargă până la Constanţa.

Din când în când, locuitorii au posibilitatea de a viziona o piesă de teatru sau un spectacol susținut de tinerii talentați ai Medgidiei.

Până când oraşul va ieşi din monotonie, oamenii se mulţumesc şi cu ce au, mai ales cei mai în vârstă, pentru care parcul este locul ideal pentru relaxare.