Acasă Stiri Sanatate MASAJUL POATE FI O METODĂ DE PREVENŢIE A MAI MULTOR AFECŢIUNI

MASAJUL POATE FI O METODĂ DE PREVENŢIE A MAI MULTOR AFECŢIUNI

71
0

Când spui masaj, te gândeşti automat la relaxare. Adevărat, însă terapia alternativă mai aduce şi alte beneficii organismului. Acestea sunt pentru imunitate, tensiune, tonus muscular şi circulaţia sangvină.

Masajul terapeutic este o soluţie alternativă indicată în multe probleme de sănătate. Înainte de a se recurge la această terapie, specialiştii au în vedere tipul afecţiunii de care suferă pacientul. Se urmărește ce își doreşte să se obţină în urma efectuării şedinţelor de masaj: efecte benefice pe termen scurt sau pe termen lung. Dar se pot preveni anumite afecțiuni?

Beneficiile sunt nenumarate si exista tari care au l-au adoptat chiar si in timpul programului de serviciu, pentru ca angajatii sa fie mai putin stresati si cu mai multa putere de munca. Căror persoane se adresează masajul de prevenție?

Masajul terapeutic adopta filosofia conform careia organismul stie cum sa se vindece singur, iar atingerea este semnalul organismului. Daca este realizat corect si intr-un mediu profesionist, aceasta este una dintre cele mai puternice metode de tratare si prevenire a durerii, in mod non-invaziv si sigur de vindecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.