Arhive

4000 DE ELEVI SUNT ÎNSCRIȘI LA PROBA DE EVALUARE A COMPETENȚELOR DIGITALE

Bacalaureatul în plină desfăşurare… . 4000 de elevi sunt înscriși la proba de evaluare a competențelor digitale. Problemele nu au lipsit însă. La Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru nu a fost electricitate până la ora 12:30, iar la Liceul din Topraisar a căzut semnalul la internet, astfel că proba nu s-a mai putut susține.

Absolvenţii de la liceele constănțene susțin în această săptămână cea de-a treia probă a bacalaureatului, evaluarea competențelor digitale.

În prima zi de susținere a probei, problemele nu au întârziat să apară. La Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru examinarea a început mai târziu din cauza unei probleme cu electricitatea..

Enel a remediat problema în jurul orei 13, când a început şi suţinerea probei. Probleme au existat și la liceul din Topraisar, acolo unde evaluarea nu s-a putut desfășura din cauza lipsei internetului.

Proba se va încheia la finele săptămânii urmând ca examenul de bacalaureat să continue cu testarea orală la o limbă străină, aleasă de candidați.