MARIAN BUTNARU I-A CERUT EXPLICAŢII PRIMARULUI IORDACHE PENTRU MAI MULTE SUBIECTE

Se ascut „săbiile” în Consiliul Local Medgidia. În cadrul ultimei şedinţe, independentul Marian Butnarul a votat împotriva mai multor proiecte aflate pe ordinea de zi. De asemenea la capitolul II „Diverse”, acesta i-a cerut explicaţii primarului Marian Iordache pentru mai multe subiecte.

Colegii consilieri au fost surprinşi de atitudinea lui Marian Butnaru şi l-au întrebat de ce se ceartă…

La capitolul DIVERSE Marian Butnaru, i-a solicitat edilului Marian Iordache efectuarea unui audit financiar pentru Festivalul Dan Spătaru. Vrea să știe cum s-au cheltuit sumele alocate pentru eveniment dar și cele încasate pentru biletele de intrare.

Un alt subiect aprins ridicat la fileu de independentul Marian Butnaru către edilul Medgidiei a fost cel al mașinilor „buclucașe”. Alesul local l-a întrebat pe primar de ce nu mai este bună mașina pe care o conducea până acum două săptămâni, și dacă era neapărat nevoie de achiziționarea uneia noi.

Marian Iordache susține însă este vorba de siguranța cetățenilor și a celor care se află în funcții publice. Iar replica alesului local nu a întârziat să apară.

Tot la „capitolul autovehicule” s-a adus în discuție și un accident ce a avut loc cu una dintre mașinile instituţiei. Marian Butnaru declară că accidentul s-a produs în afara orelor de lucru, în afara ariei teritoriale, fără delegație și mai ales, fără un motiv pentru care se deplasa cu mașina în acel loc. Tot el precizează faptul că primarul acoperă pe cineva din primărie.

Independentul este curios şi ce sumă s-a alocat pentru mașina accidentată.

O altă acuzaţie a alesului local a fost aceea că Iordache a plătit paza autoturismului accidentat timp de două săptămâni.

Întrebat dacă se va pierde procesul cu GBI, cine va plăti daunele, Marian Iordache a răspuns…

Acuzaţiile destul de grave au încins spiritele iar vorbele grele au continuat între cei doi şi după sedinţa de consiliu. Cert este că Marian Butnaru promite să facă şi alte dezvăluiri referitoare la activitatea primarului dar şi la modul în care se cheltuie banii publici.