LA ŞCOALA „MIRCEA DRAGOMIRESCU” S-AU ORGANIZAT ALEGERI PENTRU CONSILIUL ELEVILOR

La Şcoala Gimnazială „Mircea Dragomirescu” au avut loc alegeri. De data aceasta cei care au votat au fost elevii. În cadrul unităţii de învăţământ s-au votat reprezentanţii consiliului şcolar din acest an.

Copiii și-au ales președintele care îi va reprezenta în fața profesorilor în anul școlar 2014-2015. De asemenea s-a ales un vicepreședinte și un secretar.

Elevii au luat în serios acțiunea, astfel că totul a fost organizat ca la carte. Au avut buletine de vot, urnă, loc special amenajat pentru votare și o comisie de supraveghere cu listele de prezență.

Un profesor a stat în permanență în sală și a supravegheat buna desfășurare a alegerilor.

Candidații au avut emoții, deoarece pentru ei este o funcție importantă cu multe responsabilități. Mai mult de atât cu o zi înaintea alegerilor ei au trecut pe la fiecare clasă în parte și și-au expus în fața colegilor motivele pentru care ar trebui să fie votați.

În urma sesiunii electorale s-a stabilit prin vot secret și liber exprimat, cine va reprezenta elevii în unitatea școlară. Ca la orice alte alegeri serioase, copiii au intrat câte doi în sala de votare , și și-au așteptat rândul nerăbdători. Rezultatele finale ale alegerilor au adus bucurie pentru Alin Enăchescu care a câștigat postul de președinte al consiliului elevilor cu 64 de voturi față de contracandidatul său care a obținut 57 de voturi.

Pentru funcţia de vicepreşedinte a fost aleasă Eda Melis Sadîc, iar secretar este Daniel Samuel Anghel.