LA ŞCOALA „MIRCEA DRAGOMIRESCU” S-AU ORGANIZAT ALEGERI PENTRU CONSILIUL ELEVILOR

La Şcoala Gimnazială „Mircea Dragomirescu” au avut loc alegeri. De data aceasta cei care au…

La Şcoala Gimnazială „Mircea Dragomirescu” au avut loc alegeri. De data aceasta cei care au votat au fost elevii. În cadrul unităţii de învăţământ s-au votat reprezentanţii consiliului şcolar din acest an.

Copiii și-au ales președintele care îi va reprezenta în fața profesorilor în anul școlar 2014-2015. De asemenea s-a ales un vicepreședinte și un secretar.

Elevii au luat în serios acțiunea, astfel că totul a fost organizat ca la carte. Au avut buletine de vot, urnă, loc special amenajat pentru votare și o comisie de supraveghere cu listele de prezență.

Un profesor a stat în permanență în sală și a supravegheat buna desfășurare a alegerilor.

Candidații au avut emoții, deoarece pentru ei este o funcție importantă cu multe responsabilități. Mai mult de atât cu o zi înaintea alegerilor ei au trecut pe la fiecare clasă în parte și și-au expus în fața colegilor motivele pentru care ar trebui să fie votați.

În urma sesiunii electorale s-a stabilit prin vot secret și liber exprimat, cine va reprezenta elevii în unitatea școlară. Ca la orice alte alegeri serioase, copiii au intrat câte doi în sala de votare , și și-au așteptat rândul nerăbdători. Rezultatele finale ale alegerilor au adus bucurie pentru Alin Enăchescu care a câștigat postul de președinte al consiliului elevilor cu 64 de voturi față de contracandidatul său care a obținut 57 de voturi.

Pentru funcţia de vicepreşedinte a fost aleasă Eda Melis Sadîc, iar secretar este Daniel Samuel Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.