WEEKEND PLIN PENTRU POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI

La data de 13 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 46 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 381, în afara localității Valea Dacilor. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea permisul de conducere anulat din 4 martie 2019.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în Eforie Nord, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 68 de ani, care a condus un autoturism în localitatea Tariverde, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Belșugului din comuna Tuzla, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.