Mandat pus în executare de polițiști

La data de 3 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Prins cu „alba-neagra” în stațiunea Costinești


La data de 3 august a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au surprins în flagrant delict, pe faleza din stațiune, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Eforie, în timp ce mânuia bunuri folosite la jocuri de noroc de tip „alba-neagra”.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizarea și exploatarea de jocuri de noroc frauduloase.


Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști


La data de 3 august a.c., în jurul orei 14.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au identificat un bărbat, de 44 ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în comuna Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.


La data de 3 august a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un minor, de 14 ani, care a condus un autoturism pe strada Transilvaniei din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.