Mandat pus în executare de polițiști

La data de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au identificat un bărbat, de 57 de ani, pe numele căruia Judecătoria Măcin a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 12.20, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391, la ieșire din comuna Mereni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 25 ani, care a condus un autoturism pe DJ 391, în comuna Ciobănița, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe aleea Brândușelor din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.