Arhive

MALUL DE SUSȚINERE A PODULUI RUTIER DIN MEDGIDIA ESTE BETONATĂ, DAR GUNOIUL CUI RĂMÂNE?

Se lucrează la podul rutier din Medgidia. Mai exact malul de susținere al podului din zona Sălii de Sport Iftimie Ilisei, este consolidat, iar pe suprafața lui se toarnă beton. Însă lucrătorii au omis o bucată de teren și au lasat-o necurățată. Muncitorii au fost revoltați deoarece o echipă a televiziunii Alpha Media le-a „perturbat”sporul de a munci.

Ce poate fi mai relaxant la muncă decât un somn profund?

Cum au văzut camera de filmat angajaţii societăţii au venit pentru a cere explicații.

După ce s-a clarificat situația, șeful șantierului a refuzat să vorbească în fața camerei, ba mai mult și-a strâns echipamentele și-a luat muncitorii și au plecat. Am aflat însă că este vorba despre o consolidare a podului rutier.

Astfel, pe malul de suținere, muncitorii au curățat mărăcinii, au scos rădăcinile şi au îndreptat terenul, în vederea turnării de pereu. Dar au omis o fâșie a pantei, care a rămas necurățată.

La capătul podului, este o groapă care în timp poate afecta structura de rezistenţă, dar Șeful de șantier a garantat că drumul care înconjoară zona, va fi refăcut. Despre cablurile care ies din pământ şi sunt neizolate, muncitorii ne-au spus că nu sunt racordate la reţeaua electrică. Deşi municipalitatea este beneficiarul lucrărilor, primarul Marian Iordache susține că nu cunoaşte detalii

Când vine vorba de gunoiul adunat de la curățarea rampei muncitorii spun că dacă primăria nu îl va strânge vor face ei curăţenie. Însă la o zi distanță de la începerea lucrărilor deșeurile au fost mutate câțiva metri mai încolo pentru a permite accesul utilajelor. Când vor fi adunate? Rămâne de văzut…