Arhive

MAI MULȚI LOCUITORI DIN MEDGIDIA AU PETRECUT REVELIONUL PÂNĂ ÎN ZORI

Românii au distracţia în sânge. Când vine vorba de Revelion, nici frigul, nici oboseala nu îi trimit acasă până în zori. Asta s-a întâmplat și la revelionul organizat de Primăria Medgidia. Muzică, şampanie şi tradiţionalul foc de artificii. Sunt surprizele pregătite de autorităţile locale cetățenilor care au ales să petreacă ultima noapte din 2014 la Sala Sporturilor Iftimie Ilisei

Într-un cadru de sărbătoare și cu muzică pentru toate gusturile revelionul a fost unul de neuitat. Sala Sporturilor din Medgidia a găzduit sute de oameni care s-au distrat așa cum se cuvine la trecerea dintre ani.

La miezul nopţii, focul de artificii a luminat cerul și a marcat trecerea în anul 2015. În aplauzele invitaţilor şi în pocnetul dopurilor sticlelor de şampanie s-a cântat ,,Mulți ani trăiască”.

Participanţii s-au bucurat de un program artistic diversificat, iar meniul a fost ales cu atenţie. Astfel că mesenii s-au declarat încântanți de eveniment. Pe parcursul serii, sârbele şi horele româneşti au ținut oamenii pe ringul de dans.

Anul Nou a venit cu optimism. Chiar dacă 2014 nu a fost unul bun pentru mulți cetățeni ei cred că 2015 va fi un an mai bun. Cațiva oameni știu deja care este cheia succesului.

Sfârşitul de an înseamnă pentru fiecare dintre noi un bilanţ al întâmplărilor din ultimile 12 luni şi, totodată, propuneri pentru anul ce urmează! Dacă unii oameni îşi doresc să se lase de fumat sau să-şi schimbe locul de muncă alții vor să-şi întemeieze o familie! Dar cel mai important aspect pentru toți este sănătatea!