PRIMĂRIA NĂVODARI SE MÂNDREȘTE CU PROIECTELE FINALIZATE ÎN ANUL 2014

Primăria Năvodari a tras linie la final de an. Astfel 2014 a fost plin de realizări. Atât proiectele finalizate cât și cele care sunt încă în derulare au creat o nouă imagine a orașului. Viceprimarul Florin Chelaru se declară mulțumit de rezultate, însă speră ca anul 2015 să fie unul mult mai roditor.

Conducerea orașului se mândrește cu faptul că a demarat 80% din proiectele propuse. Viceprimarul susține că a fost un an greu, însă întreaga echipă a primăriei a reușit să treacă peste toate piedicile și cu toții au mers mai departe pentru binele cetățenilor. Programul de lărgire a drumului Năvodari – Stațiunea Mamaia este unul care vine atât în sprijinul locuitorilor orașului cât și a turiștilor ce au plăcerea să viziteze orașul unde soarele sărută marea..

Un alt proiect este cel al construirii Pieței de Pește ce se află în implementare. Însă administrația locală a întâmpinat dificultăți.

Centrul de agrement va fi unul din punctele turistice ce va înfrumuseța imaginea orașului Năvodari.

În ceea ce privește Promenada, Florin Chelaru susține că este un spațiu de relaxare, necesar cetățenilor, și va fi finalizat în anul ce urmează. Iar acum la final de an, după atâta trudă echipa primăriei Năvodari a fost destinsă de un grup de colindători.